Jöhetsz magánemberként

Önismereti folyamat

GESTALT TERÁPIA ALAPÚ ÖNISMERET FEJLESZTÉS

A Gestalt alapú önismereti folyamat során az „itt és most”-ban megélt tudatosságot fejlesztjük. Ahonnan sokszor indulunk: kétségek, dilemmák, elbizonytalanodás, automatizmusok, passzivitás, üresség, stressz. Ahová érkezünk: önbizalom, életcél, motiváció, rugalmas működésmódok, kifejezett igények, spontaneitás, kreativitás, kísérletezés, aktivitás. Képzett segítő támogat abban, hogy kitágítsd a határaidat és önmagadat meghaladva megérkezzél az igazi önmagadhoz.

Párkapcsolati kommunikáció fejlesztés

GESTALT TERÁPIA ALAPÚ PÁRKAPCSOLAT ERŐSÍTŐ FOLYAMAT

A párkapcsolati összehangoltság fontos eleme, hogy a jelenben tekints rá a másikra. Ehhez olyan kereteket teremtünk, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy az „itt és most”-ban lásd meg párodat. Az a célunk, hogy ne csak gondoljátok, hogy ismeritek a másikat, hanem alkalomról alkalomra úgy tudjatok elmenni, hogy azt érezzétek, ma is valami újat tudtatok meg egymásról. A feltételezéseket szeretnénk felváltani kíváncsisággal, a rutinná vált működés és látásmód helyett friss energiát találni az együttéléshez és együttműködéshez.

Jöhetsz szakemberként

Coach self-care

GESTALT ALAPÚ ÖNISMERET FEJLESZTÉS COACHOKNAK

Ha coachként dolgozol, biztosan megtapasztaltad már, hogy van az a helyzet, van az a kliens, aki el tudja érni, hogy kételkedni kezdjél magadban és elkezdj azon gondolkodni, te milyen puttonyokkal érkeztél a coachingba. Klienseinkkel együtt fejlődünk, ezért időnként szükség van arra, hogy külső nézőpontot keress a munkádhoz. Ha a szupervízióban olyan témára látsz rá, ami hosszabb átdolgozást igényel, akkor itt az ideje egy önismereti kitérőnek saját magad irányába.

Szupervízió - egyéni / csoportos

SZAKMAISÁG FEJLESZTÉS GESTALT ALAPON EGYÉNILEG

A szupervízió célja, hogy nehéz szakmai helyzetekben támogatást nyújtson, segítsen a tisztánlátásban, erősítse a rugalmas válaszadást nehézségek közepette is. Egy-egy szakmai dilemma vagy eset feldolgozásával a tudatosság új szintjére érhetsz el és megerősödhet szakmai magabiztosságod. A szupervízió hozzásegíthet ahhoz, hogy hosszú távon fenntartható minőségben tudjál dolgozni, elkerüld a kiégést és megerősítsd kompetenciáidat. Az egyéni szupervízió egy-egy téma intimebb, személyesebb feldolgozására ad lehetőséget, míg a csoportos szupervízió során lehetőség van egymás eseteiből is tanulni.

Jöhetsz vezetőként

Mind-Body Gestalt Coaching

GESTALT ALAPÚ COACHING VEZETŐKNEK

Gyakorlatias, problémamegoldó szemlélettel dolgozunk, inspirációt, energiát, támogatást adunk a felmerülő témák feldolgozásához. A problémák megértéséhez a kognitív modelleken túl a támaszkodunk a test üzeneteire is. Összekötjük a terítéken lévő témákat a test megéléseivel. Ha valaki nehezebben veszi észre teste jelzéseit, akkor abban támogatjuk, hogy érzékenyebb figyelemmel forduljon a nagyon is valós jelek felé.

Változások támogatása és csapatok fejlesztése

SZERVEZETFEJLESZTÉSI PROJEKTEK GESTALT MEGKÖZELÍTÉSSEL

Nálatok miért halnak meg az akciótervek? Tervezz velünk közösen olyan folyamatot, ami lehetővé teszi, hogy az egyéni változások és átmenetek, közös változássá váljanak. Gestalt teamfejlesztőként abból indulunk ki, ami az „itt és most”-ban megjelenik. A megfigyelések erejét használjuk arra, hogy növeljük a jelenlétet és a tudatosságot. Értelmezéseink, hipotéziseink kitágítják a gondolkodási teret és kreativitásra inspirálnak. Intervencióink a komfortzónából kilépve a tanulási zónát célozzák meg.